Je account verwijderen
De RunFromHere-telefoonapps werken zonder account; voor de web-app moet je inloggen. Als je het optionele account hebt aangemaakt, kun je het en alle bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen.
In de app
Open op Android of iPhone Instellingen > Account, tik op Account verwijderen en bevestig. Als je Log in met Apple gebruikt, vraagt Apple je nog een keer om te bevestigen.
In de browser
Open app.runfromhere.app, ga naar Instellingen, log zo nodig in en kies onder Account de optie Account verwijderen.
Wat wordt verwijderd
Je account, alle inlogmethoden met hun gratis thuisregio’s, de store-aankopen die je hebt geüpload, je gesynchroniseerde rungeschiedenis, alle sessies en een eventuele ChatGPT-koppeling worden direct uit onze database verwijderd. Kopieën in onze databaseback-ups worden binnen 30 dagen overschreven.
Regio’s die je hebt gekocht, blijven via de App Store of Google Play beschikbaar op de apparaten waarop je dat storeaccount gebruikt. Runs die op je apparaten zijn opgeslagen, blijven daar totdat je ze of de app verwijdert.
Losse runs of inlogmethoden verwijderen
Om losse runs te verwijderen open je in de app Instellingen > Rungeschiedenis en verwijder je ze daar; bij de volgende synchronisatie wordt de verwijdering ook in je account en op je andere apparaten doorgevoerd. Om een inlogmethode samen met de bijbehorende gratis thuisregio te verwijderen, kies je Verwijderen ernaast onder Instellingen > Account. De laatste inlogmethode kan alleen worden verwijderd door het account te verwijderen.
Zonder de app
Als je de app niet meer kunt gebruiken, stuur dan een e-mail naar [email protected] vanaf het e-mailadres van je inlogmethode, dan verwijderen wij het account voor je.