Poista tilisi
RunFromHere-puhelinsovellukset toimivat ilman tiliä; verkkosovellus vaatii kirjautumisen. Jos olet luonut valinnaisen tilin, voit poistaa sen ja kaikki siihen tallennetut tiedot milloin tahansa.
Sovelluksessa
Avaa Androidilla tai iPhonella Asetukset > Tili, napauta Poista tili ja vahvista. Jos käytät Sign in with Apple -kirjautumista, Apple pyytää sinua vahvistamaan vielä kerran.
Selaimessa
Avaa app.runfromhere.app, siirry Asetuksiin, kirjaudu tarvittaessa sisään ja valitse Tili-kohdasta Poista tili.
Mitä poistetaan
Tilisi, kaikki kirjautumistavat ilmaisine kotialueineen, lähettämäsi kauppaostot, synkronoitu lenkkihistoriasi, kaikki istunnot ja mahdollinen ChatGPT-yhteys poistetaan tietokannastamme heti. Tietokantamme varmuuskopioissa olevat kopiot korvataan 30 päivän kuluessa.
Ostamasi alueet pysyvät käytettävissä App Storen tai Google Playn kautta laitteilla, joilla käytät kyseistä kauppatiliä. Laitteillesi tallennetut lenkit säilyvät niillä, kunnes poistat ne tai sovelluksen.
Poista yksittäisiä lenkkejä tai kirjautumistapoja
Voit poistaa yksittäisiä lenkkejä avaamalla sovelluksessa Asetukset > Lenkkihistoria ja poistamalla ne; poisto välittyy tilillesi ja muille laitteillesi seuraavassa synkronoinnissa. Jos haluat poistaa kirjautumistavan ja sen ilmaisen kotialueen, valitse sen vierestä Poista kohdassa Asetukset > Tili. Viimeisen kirjautumistavan voi poistaa vain poistamalla tilin.
Ilman sovellusta
Jos et voi enää käyttää sovellusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] kirjautumistapasi sähköpostiosoitteesta, niin poistamme tilin puolestasi.